keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Talvikengistä


Kävinpä viime viikonloppuna alennusmyynneissä tekemässä löytöjä. PikkuE sai ihka ensimmäiset kenkänsä. Kävimme nimittäin puistoilemassa viime viikolla ja totesin että menohaluja löytyy ja nyt on aika hankkia pikkuiselle kengät. Meillä kävellään jo tuettuna, on vain ajan kysymys milloin pikkuE ottaa ensimmäiset askeleensa ilman tukea ja lähtee kävelemään.

Kahlatessani läpi internetistä erilaisia kenkävaihtoehtoja ja kysyttyäni suosituksia mamma kollegoilta, moni tuntui suitsuttavan kotimaisia Tepsuja. Kenkien suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota anatomiseen muotoiluun ja tukevuuteen. Tepsut ovat myös ortopedien suosittelemia, joten päätös oli selvä. Tällaiset suloiset pikku Tepsut sitten hankimme.




Kengät olivat vielä 20% alennuksessa, joten hintakaan ei enää kirpaissut pahasti. Kengissä on turkiskaulus ja irroitettava pohjallinen lammasturkiksesta, vuori on villaa. Kenkä on myös kosteussuojattu vettäläpäisemättömällä ja likaa hylkivällä kalvolla. Kengät ovat helposti puettavat sivussa olevan vetoketjun ansiosta. Kuva lainattu Tepsut kotisivuilta.

Kenkien suhteen tämä talvi on ollut menestys. Löysin nimittän itselleni myös alkutalvesta alennuksesta Crocsin ihanat Womens Berryessa Hiker Bootsit Espresson värisenä, joihin olen ollut todella tyytyväinen. Täydelliset ulkoilukengät Suomen sääoloihin, sillä kenkäosa on vedenkestävä. ja turkisvuoren ansiosta ne ovat ihanan lämpimät, mutta jalat eivät kuitenkaan hikoa leudommillakaan keleillä. 
Ennen kaikkea ne ovat hyvät jalassa. Croslite™-materiaalista valmistetut välipohja ja ulkopohja takaavat kevyen iskunvaimennuksen ja mukavuuden. Eikä niitä ole mielestäni ulkonäölläkään pilattu.




Kenkien mukana tuli myös beiget vaihtonauhat, jos pinkit alkavat kyllästyttää ja haluaa vaihtaa tyyliä välillä hillitymmäksi.




Kuvat lainattu Crocsin sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti