torstai 10. tammikuuta 2013

Joululahjoja: Part Two


Pakettien avaaminen oli pikkuE:stä kovin hauskaa, varsinkin lahjanauhojen imeskely. 
Homma kuitenkin kävi melkein työstä ja väsy meinasi yllättää pienen kesken kaiken isin avustuksesta huolimatta. Äiti yritti parhaansa mukaan ikuistaa kameralla ensimmäistä joulua ja kirjata ylös mitä tuli keneltäkin. Tässä muutama poiminta pikkuE:n saamista lahjoista.

Äidiltä PikkuE sai lahjaksi Metsolan froteisen 
Miina ja Manu -bodyn, 


sekä niin ikään Metsolasta Richard Huttenin Dombo -mukin. 
Tästä on hyvä jatkaa mukin käytön harjoittelua.




Kirjat ovat melkein lahjoista parhaita ja meillä luetaankin ahkeraan. PikkuE sai muutaman kirjan lahjaksi tänä jouluna.10 pikku pingviiniä -kirjan ihanan visuaalinen riimittely takaa meillä menestyksen, joskin saamme odottaa vielä jonkin aikaa ennen kuin raaskin antaa tätä pikkuE:n uteliaisiin kätösiin.
Täyskymppi Mumma!

Numeroiden opettelu on hauskaa! Veikeän pop-up-kirjan avulla lapsi oppii laskemaan kuin leikiten. Pohjoisnavalla elelee 10 pientä pingviiniä. Eräänä päivänä ne alkavat kadota yksitellen kuka minnekin. Kepposia ja kommelluksia on luvassa, ennen kuin tarinan lohduttava ja turvallinen loppu selviää. Sitä ennen lapsi saa jännittää ja laskea pingviinejä: 8 pikku pingviiniä laivan vanavedessä ui. Siitäkös laivakokki kovasti ilahtui:"Napatkaa haaviini!" hän käski, "pingviinipaistilla yllätän!" Jäi pingviinejä jäljelle enää...



Klassisia ja opettavaisia satuja Pienestä Punahilkasta Rumaan ankanpoikaseen ja Kolmesta pienestä porsaasta kultamunia munivaan hanheen. 


Tässä satukirja myös isin mieleen. Kiitos haltijakummi!
Kuvat lainattu Akateemisen kirjakaupan sivuilta. 


Isin ja tädin yhteistyöllä saatiin alkuun pikkuE:n junarata kokoelma. Flirtin väreissä kulkevaa matkustajajunaa saa muuten nyt tilattua tuntuvalla alennuksella VR:n nettikaupasta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti