maanantai 18. helmikuuta 2013

Hei me muutetaan (taas)!



Pääkapunkiseudulla tämä on mieheni kanssa jo kolmas muuttomme yhteiseen asuntoon viiden vuoden sisällä. Muuttojen tiuhasta tahdista kertoo myös mieheni kaverin toteamus uutiseemme: "Muutatte aivan liian usein.." Hän kun vielä sattuu olemaan vakikalustoa muuttomiehenämme.. :)

Muutto on kuitenkin perheellemme enemmän kuin tervetullut, sillä säilytystilan puute on vaivannut PikkuEn syntymän mukanaan tuoman tavaran paljouden myötä. Tuoreet vanhemmat eivät varmaan koskaan kyllästy päivittelemään sitä kuinka yksi alle metrinen voi tarvita niin paljon tavaraa.
Lisäksi nykyisessä asunnossamme väliovien puute tekee elämästä rauhatonta ja vaikuttaa koko perheen unenlaatuun.
Ja kuten jo aiemmassa postauksessani mainitsin, PikkuE saa myös muuton yhteydessä oman huoneen ja näin ollen myös me vanhemmat saamme oman makuuhuoneen.

Jos se ei vielä ole luksusta jo itsessään, niin asunnossa on vielä yksi mahtava puoli. Sauna! Ensimmäistä kertaa meillä on oma sauna!

Etukäteistuparilahjana saimme anopiltani toivomamme Luhdan harmaan Origami laudeliinan ja saunatyynyn. Sattuvat nimittäin olemaan Helmikuun ajan tarjouksessa Sokoksella S-etukortilla.
Vink vink, jos sellaisia mielit.
Keräilin itselleni lisäksi kuvakollaasia saunatuotteista joiden avulla hyvät löylyt muuttuvat enstistä paremmiksi.


Kuvassa Luhta Origami -saunatyyny sekä laudeliina, House -saunamittari, Emendon -eukalyptus saunapesu sekä Rento -bambuinen saunakiulu ja löylykauha. Saunatarvikkeet löytyvät ainakin meidän lähi Prismastamme.

Hobby Hallista tilasimme vielä edukkaasti Vallilan Kallavesi -suihkuverhon komistamaan kylpyhuonetta.
Tässä maisemassa sielu lepää.
<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti