perjantai 14. helmikuuta 2014

Muutama sana ystävyydestä...


On ihanaa että on olemassa ystävä, joka tuntee sinut pitkältä ajalta. Hänen kanssaan ei välttämättä tule oltua yhteydessä päivittäin, saati kuukausittainkaan, mutta kun taas tavataan tai soitetaan niin juttu jatkuu siitä mihin viimeksi jäi. Lapsudenystävä, joku joka tuntee mistä olet lähtöisin, jonka kanssa läpsyttelit käsiä yhteen koulumatkalla, ja vuosia myöhemmin uudelleen tavatessa pitkin Lontoon katuja. Ystävä, johon olet saanut uudelleen yhteyden vuosien jälkeen. Vaikka elämä on kuljettanut eri suuntiin ja välimatkaa on monta sataa kilometriä, on mukavaa huomata että kumpikaan ei ole juuri muuttunut vuosien saatossa, ystävyys kantaa kaiken sen läpi.

Sitten on ns. uusia ystäviä, joihin on tutustunut aikuisiällä. He tietävät kuka olet nyt ja elävät kanssasi tätä päivää, ovat mukana tekemässä arjesta historiaa. 
He ovat niitä, joille soitat ensimmäisenä kun jotain merkittävää tapahtuu, jotka osaavat sanoa juuri oikeat asiat ja saada sinut nauramaan kun elämä heittää kylmää vettä niskaan.

Siispä lämmin kiitos ystävyydestä niin vanhoille kuin uudemmillekin ystäville. 
Te todellakin olette elämän suola.




Ystävänpäivän kunniaksi innostuin leipomaan keväisiä sitruunaruutuja. Ohjeen löysin Suklaapandan keittiössä -blogista, johon olen aivan ihastunut. Blogista löytyy resepti toisensa jälkeen houkuttelevia herkkuja. Jo kuvat itsessään vievät kielen mennessään.

Kaikki ei kuitenkaan aina mene ihan kuin Strömsössä.
Ruutuja näistä ei tullut, neliön mallisen vuo'an puuttuessa käytin pyöreää piirakkavuokaa. Päällyskin kerkesi mennä hitusen liian kypsäksi yrittäessäni tallentaa samalla PikkuA:n hurmaavia hymyjä, mutta onneksi maku ei näistä kärsinyt.




Leipominen ja lapset eivät ole toimivin yhdistelmä, sillä homma on usein minuuttipeliä ja toisaalle kiinnitetty huomio voi pilata koko homman. Siksi meidän perheessä käykin usein niin että minä visioin herkut ja lopulta ne päätyy valmistamaan mieheni. Olen kuitenkin päättänyt kunnostautua tällä saralla, joten leivontaan ja ruoanlaittoon liittyviä postauksia on varmasti luvassa enemmänkin.

Mukavaa ystävänpäivää!

 

 


 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti